Sloterdijk - Inschrijving gesloten

Helaas heeft Klushuis.nl de tender voor Kavel N niet gewonnen. Niet getreurd, wij blijven op zoek naar nieuwe projecten! 

untitled article 1435072799

Sloterdijk 2.0 (inschrijving gesloten)

Sloterdijk transformeert de komende jaren tot dé nieuwste stedelijke woonplek van Amsterdam. In Sloterdijk vind je al verschillende hippe hotspots zoals Bar BRET, de eerste stadswijngaard met bijenpaleis en culturele vrijhaven Ruigoord. Wonen, werken en recreëren op een paar minuten fietsen van het Westerpark en het Haarlemmerplein. Je kunt je nu aanmelden voor stoere en betaalbare woningen op deze plek!De gemeente heeft een prijsvraag uitgeschreven voor een ontwikkelaar die vlakbij station Sloterdijk twee woongebouwen wil maken. Wij hebben daar vanuit onze ervaring met bijvoorbeeld de klushuizen van DeFlat Kleiburg al goede ideeën voor. Maar wij geloven dat je een gebied vooral nieuw leven in kan blazen door dit samen met toekomstige bewoners te doen. Daarom willen we met jouw toekomstdromen een winnend nieuwbouwplan maken voor woningen bij Sloterdijk. 

sloterdijk 0Sloterdijk N kavel

 

Waar het allemaal begon: het grootste klushuizenproject van Nederland ‘DeFlat’

In minder dan 2 jaar zijn 502 kluswoningen van het project in de Bijlmer verkocht. En dát tijdens de crisis. Het grootste klushuizenproject van Nederland ging in maart 2013 succesvol in verkoop. De woningen waren betaalbaar, flexibel en snel op te leveren. De 502 nieuwe huishoudens geven een enorme boost aan de buurt. In ‘DeFlat’ zijn niet alleen kopers die een eigen droomappartement ontwerpen en afbouwen; er ontstaan ook bijzondere initiatieven. Johannes van den Akker start in DeFlat Kleiburg het Kleiklooster. Het Kleiklooster bestaat uit 6 aaneengeschakelde appartementen; 4 om in te wonen, 2 voor maatschappelijk en gezamenlijk gebruik. Een plek die toegankelijk is voor een ieder. Het Kleiklooster start ook Brouwerij Kleiburg. Brouwerij Kleiburg start een crowdfundactie en zo wordt het Kleiburg bier succesvol gelanceerd.