Projecten

Het vormgeven van een plan voor een nieuwbouw- of herontwikkelingsproject is een uitgebreid en veelzijdig traject. Voordat er een project ontwikkeld mag worden, wordt de kavel aangekocht of wordt er vanuit de gemeente een tender uitgeschreven. Verschillende partijen kunnen dan een plan indienen, waaruit één winnend plan geselecteerd wordt. In de planontwikkeling voor de tenders waar wij met Klushuis.nl aan meedoen, nemen we jou als potentiële toekomstige bewoner mee in dit traject. Lees meer op Wat is Klushuis.nl?.

Sloterdijk - Inschrijving gesloten

Sloterdijk - Inschrijving gesloten

Helaas heeft Klushuis.nl de tender voor Kavel N niet gewonnen. Niet getreurd, wij blijven op zoek naar nieuwe projecten! 

untitled article 1435072799

Waar het allemaal begon: het grootste klushuizenproject van Nederland ‘DeFlat’

In minder dan 2 jaar zijn 502 kluswoningen van het project in de Bijlmer verkocht. En dát tijdens de crisis. Het grootste klushuizenproject van Nederland ging in maart 2013 succesvol in verkoop. De woningen waren betaalbaar, flexibel en snel op te leveren. De 502 nieuwe huishoudens geven een enorme boost aan de buurt. In ‘DeFlat’ zijn niet alleen kopers die een eigen droomappartement ontwerpen en afbouwen; er ontstaan ook bijzondere initiatieven. Johannes van den Akker start in DeFlat Kleiburg het Kleiklooster. Het Kleiklooster bestaat uit 6 aaneengeschakelde appartementen; 4 om in te wonen, 2 voor maatschappelijk en gezamenlijk gebruik. Een plek die toegankelijk is voor een ieder. Het Kleiklooster start ook Brouwerij Kleiburg. Brouwerij Kleiburg start een crowdfundactie en zo wordt het Kleiburg bier succesvol gelanceerd.