Over ons

Klushuis.nl is ontstaan uit het grootste klushuizen project van Nederland: DeFlat Kleiburg. In minder dan 2 jaar zijn de ruim 500 kluswoningen van het project in de Bijlmer verkocht. In totaal schreven zich ruim 6000 mensen in voor het project. Voor deze groeiende groep mensen hebben wij Klushuis.nl opgericht. 

DE MENSEN ACHTER KLUSHUIS.NL

De initiatiefnemers van Klushuis.nl zijn 4 verschillende projectontwikkelaars met kennis en ervaring op het gebied van ontwerpen, rekenen, ontwikkelen en bouwen. Ieder project vraagt om een maatwerkbenadering, waarbij zij zich verdiepen in de plek en de vraag, scenario’s schetsen en toetsen om vervolgens keuzes te maken en te investeren. 

 

 

Willem Gaymans klushuiszw

Willem Gaymans, KondorWessels Vastgoed

Elke ontwikkeling is anders en zo pakken wij ook ieder plan met nieuwe energie aan. KondorWessels Vastgoed werkt als bedrijf met 14 medewerkers en een flexibele schil van toegewijde mensen. Zo zorgen wij ervoor dat voor ieder project het beste team klaarstaat.

 

 

Hella Hendriks klushuis zw

Hella Hendriks, Hendriks CPO

Samenwerken met ons is ‘what you see is what you get’; als opdrachtgever heb je gedurende het hele proces direct contact met ons. We zijn benaderbaar en aanspreekbaar. Dat geldt ook voor wat we aanbieden. Wij werken het liefst samen op de plek waar het gebeurt, zodat je alvast kunt visualiseren hoe je daar straks woont. 

 
  
Martijn Blom klushuis z w

Martijn Blom, Hollands Licht

Wij werken samen met de omgeving en zoeken vanaf dag 1 verbinding met de plek, de belanghebbenden en met jou. Daarmee zetten we gebieden en projecten op de kaart. Het gaat erom dat het plan past bij de omgeving en toekomstige bewoners.

 

  

 
Frank Zwetsloot klushuiszw

Frank Zwetsloot, Vireo Vastgoed

We denken graag samen met jou verder dan de woning. Wat betekent een ingreep voor het openbaar gebied, voor de buurt, voor de stad? Wij zijn ultiem trots als door een project dat wij met jullie initiëren een nieuw stukje stad wordt gemaakt.